keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Rahalla valtuustoon?

Nyt kun kuntavaalien lehtimainonta on alkanut, olen miettinyt sitä, mitä valtuustopaikka maksaa. Vaalikampanjointityylejä on monia, samoin kampanjabudjetit vaihtelevat nollasta muutamaan tuhanteen euroon. Lehtimainos maksaa helposti 200 euroa kappaleelta. Siinä on koko minun budjettini ja vähän enemmänkin.

Hienosta lasten kotihoidontuen kuntalisästä huolimatta minulla ei yksinkertaisesti ole varaa isompaan panostukseen. Ensin ajattelin, että en laita lehtimainosta ollenkaan, mutta kun kahden muun ehdokkaan kanssa laskimme saavamme yhteisilmoituksen edullisesti, lähdin siihen mukaan. Lisäksi käytän 50 euroa facebook-mainontaan. Täytyyhän sitä kokeilla! Esitteeni taas on kotitekoinen ja -tulosteinen, toki sekin muutaman euron maksaa.

Toisen kautta olisi hienoa tehdä näyttävämpi kampanja lehdessä ja vaikkapa jakaa esite joka kotiin Janakkalassa, mutta toisen kautta ajattelen, että ei valtuustoon pidä rahalla päästä, vaan luotettavuudella, osaamisella, päättäväisyydellä, omilla näkemyksillä. Minulta näitä kaikkia löytyy, mutta kuinka saan sen ison yleisön tietoisuuteen ilman rahatukkua?

Siksipä pyydänkin kaikkia: Kertokaa tästä blogista ja FB-sivuistani ihmisille, jakakaa linkkejä ja päivityksiäni ja koko FB-sivua nettikavereille. Jotta ilman sitä rahaakin pääsisin valtuustoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti