perjantai 5. lokakuuta 2012

Abortit pitäisi kieltää...

... iisalmelaisen kuntavaaliehdokkaan mielestä. Perussuomalainen Olavi Nousiainen mukaan näin ratkaistaisiin mm. Suomea uhkaava kestävyysvaje, joka johtuu väestön ikääntymisestä. Vauvat Nousiainen kasvattaisi valtion keskuksessa.

Jotenkin tällainen "helmi" ehdokas pienentää sitä riittämättömyyden tuskaa, joka minulle tässä kuntavaalitohinassa välillä iskee. Tuntuu, että on liian paljon asioita, joista en ole riittävästi perillä. Lasten ja kodin hoito, iltaopiskelu, ja viime aikoina Janakkalan Keskustan vaalitoimikunnan puheenjohtajuus (lue:yleiskone) vievät niin paljon aikaa, että mahdollisuutta kaiken maailman asiat kattavaan tiedon hankintaan ei yksinkertaisesti ole. Akuutit asiat toki selvitän itselleni aina perin juurin. Kysyn niin kauan kuin ymmärrän, enkä tee päätöksiä silmät kiinni.

Olavista luettuani uskon taas kuitenkin, että maalaisjärjellä ja päättäväisyydellä pärjään. Ja sillä, että oikeasti elän juuri tätä lapsiperheen arkea, kolmekymppisen ruuhkavuosia, aikaa jolloin sekä oma perheemme että lähisuvun vanhukset tarvitsevat paljon kunnallisia palveluita. Siinäpä minulla kasa tietoa, joka päätöksenteossa on ensiarvoisen tärkeää.

Maria

Ps. Olaville tiedoksi, että ne valtion keskukset kuulostaa tosi kamalalta. Ootko koskaan kuullut adoptiojonoista? Mutta se abortin kieltäminenkin olisi tosi huono juttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti